Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16068
Dinamo Zgb FC Falcon
1,2-ofsajd Tactiek 4132
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 37.2
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Charlot geeft de bal voor. Tomašić is nu in balbezit. Zabala rent richting de bal. Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić schiet op doel. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Drapšin met de inworp. Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka geeft een hoge lob. Tomašić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carone is nu in balbezit. Pletikos verovert de bal door een tackle van achteren. Irsanskas verovert de bal door een tackle van achteren. Irsanskas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Šaraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraf geeft een hoge lob. Ağabəyov met een sublieme pass. Carone is nu in balbezit. Carone draait met de bal, schiet en ... Lemac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romankiewicz met een snelle inworp. Drapšin kan de bal niet met de borst controleren. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. Lemac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:0

31e minuut.
Ağabəyov met een snelle inworp. Ochetan met een sublieme pass. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov geeft een hoge lob. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Ćurka rent richting de bal. Ćurka geeft een hoge lob. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić haalt uit met een fantastische trap. Vicković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:1

39e minuut.
Inworp. Ağabəyov met de inworp. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Carone springt en kopt de bal. Lemac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Drapšin met de inworp. Gómez Sánchez rent richting de bal. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Vicković neemt vlug de vrije trap. Ochetan kopt de bal weg. Klungelig pakt Šaraf de bal. Carone rent richting de bal. Carone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 48%, FC Falcon 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:1

46e minuut.
Šaraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraf geeft de bal voor. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Vicković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:2

48e minuut.
Mijanović geeft een hoge lob. Inworp. Romankiewicz met een snelle inworp. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz geeft een hoge lob. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Drapšin is nu in balbezit. Pletikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletikos geeft de bal voor. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gómez Sánchez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapšin met de inworp. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pisanski is nu in balbezit. Pisanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:3

78e minuut.
Pisanski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chansa de bal. Charlot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chansa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chansa kan niet meer verder spelen. Guşiţă komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gómez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić onderschept slim de pass. Tomašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 49%, FC Falcon 51%.
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:3