Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunderland A. F. C. Hrvatski Dragovoljac Daruvar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Stupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambić onderschept slim de pass. Bego rent richting de bal. Tambić verovert de bal door een tackle van achteren. Tambić draait met de bal, schiet en ... Čađenović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 1:0

4e minuut.
Grubelić rent richting de bal. Grubelić geeft de bal voor. Stupar rent richting de bal. Tambić onderschept slim de pass. Tambić haalt uit met een fantastische trap. Čađenović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 2:0

7e minuut.
Vatavuk passt de bal met de wreef. Stupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupar probeert naar een medespeler te passen. Hrvojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 2:1

15e minuut.
Štuka geeft de bal voor. Inworp. Križanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marčinković is nu in balbezit. Marčinković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grubelić is nu in balbezit. Tonković verovert de bal door een tackle van achteren. Tonković geeft de bal voor. Hrvojević is nu in balbezit. Hrvojević schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Tambić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarenac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tambić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dabac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tambić heeft problemen om de bal te vangen. Tambić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 36%, Hrvatski Dragovoljac Daruvar 64%.
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 2:1

60e minuut.
Križanac speelt de bal door. Bišćan probeert de bal met de borst te controleren. Križanac met een sublieme pass. Hrvojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 2:2

77e minuut.
Šarenac speelt de bal door. Demšić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vatavuk. Vatavuk krijgt een gele kaart. Demšić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Demšić kan niet meer verder spelen. Pezer komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Šarenac is nu in balbezit. Šarenac geeft een lange en hoge pass. Čikarela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrvojević is nu in balbezit. Hrvojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 47%, Hrvatski Dragovoljac Daruvar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Daruvar 2:2