Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Novi Marof Dinamo Zgb
Normal Tactiek 1,2-ofsajd
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič speelt de bal door. Mutti is nu in balbezit. Mutti schiet op doel. Antonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:1

10e minuut.
Lordanić heeft problemen om de bal te vangen. Mutti is nu in balbezit. Met opzet legt Cvjetović zijn tegenspeler op de grond. Mutti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Vaškovič heeft problemen om de bal te vangen. Vaškovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:2

15e minuut.
Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk passt de bal in één keer door. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:3

16e minuut.
Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Mutti kopt de bal weg. Daar is Vaškovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaškovič schiet op doel. Antonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:4

21e minuut.
Rundek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc onderschept slim de pass. Kuc probeert naar een medespeler te passen. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Vaškovič de bal. Vaškovič passt de bal met de wreef. Mutti is nu in balbezit. Mutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:5

28e minuut.
Štohera rent richting de bal. Štohera geeft de bal voor. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap. Antonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:6

32e minuut.
Dvorak geeft een hoge lob. Daar is Štohera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štohera passt de bal zonder na te denken. Kuc is nu in balbezit. Kuc geeft een hoge lob. Antonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:7

36e minuut.
Ojanperä geeft een hoge lob. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti met een sublieme pass. Vaškovič heeft problemen om de bal te vangen. Vaškovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štohera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič schiet op doel. Antonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:8

43e minuut.
van der Wal speelt de bal door. Mutti is nu in balbezit. Mutti passt de bal met de wreef. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 75%, Dinamo Zgb 25%.
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:8

48e minuut.
Romaniuk met een snelle inworp. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal geeft een hoge lob. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Dvorak geeft een hoge lob. Štohera kan de bal niet met de borst controleren. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:9

53e minuut.
Colombo rent richting de bal. Colombo geeft de bal voor. Mutti kopt de bal weg. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Crăciunescu passt de bal in één keer door. Kuc met een sublieme pass. Vaškovič is nu in balbezit. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Antonini met een harde bal richting middenveld. Codreanu kopt de bal weg. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dvorak geeft de bal voor. Inworp. Štohera met de inworp. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ... Antonini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:10

68e minuut.
Rundek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štohera onderschept slim de pass. Štohera met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaškovič de bal. Vaškovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Antonini trapt de bal weg van het doel. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk geeft een hoge lob. Antonini bokst de bal weg.

77e minuut.
Dvorak geeft de bal voor. Kuc kopt de bal weg. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen. Mutti is nu in balbezit. Mutti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Štohera kopt de bal weg. Kuc controleert de bal met de borst. Kuc probeert naar een medespeler te passen. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kršlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršlović geeft de bal voor. Colombo kopt de bal weg. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič schiet op doel. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutti rent richting de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ... Antonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 79%, Dinamo Zgb 21%.
HNK Novi Marof - Dinamo Zgb 0:11