Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: FC Ananas Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2999
FC Ananas Hrvatski Dragovoljac Ivanec
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jaćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaćimović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maslar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukučević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Čakić met een sublieme pass. Vilček heeft problemen om de bal te vangen. Šupić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cocalić onderschept slim de pass. Cocalić passt de bal met de wreef. Palian is nu in balbezit. Kores verovert de bal door een tackle van achteren. Kores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Telebak trapt de bal weg van het doel. Modrinić kopt de bal weg. Palian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kores is nu in balbezit. Kores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mičić-Hot probeert naar een medespeler te passen. Šop kopt de bal weg. Daar is Šupić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilček is nu in balbezit. Vilček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Čakić is nu in balbezit. Čakić passt de bal in één keer door. Maslar rent richting de bal. Vilček verovert de bal door een tackle van achteren. Vilček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Modrinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šop is nu in balbezit. Modrinić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrnjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrnjac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kukučević heeft problemen om de bal te vangen. Gabriš is nu in balbezit. Kukučević geeft een hoge lob. Daar is Dobrnjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrnjac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kores is nu in balbezit. Dobrnjac is nu in balbezit. Dobrnjac passt de bal met de wreef. Daar is Kores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maslar geeft een lange en hoge pass. Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrnjac verovert de bal door een tackle van achteren. Kores bereikt de bal nog maar net als eerste. Kores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 55%, Hrvatski Dragovoljac Ivanec 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ananas - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 0:0

46e minuut.
Ivosić speelt de bal door. Maslar rent richting de bal. Vilček onderschept slim de pass. Vilček draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 1:0

63e minuut.
Modrinić speelt de bal door. Cocalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocalić passt de bal in één keer door. Dobrnjac is nu in balbezit. Dobrnjac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ananas - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 1:1

70e minuut.
Miler geeft een hoge lob. Šupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maslar is nu in balbezit. Vilček verovert de bal door een tackle van achteren. Vilček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 2:1

77e minuut.
Palian rent richting de bal. Maslar verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar probeert naar een medespeler te passen. Kores is nu in balbezit. Kores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gabriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kores begaat een overtreding. Gabriš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Banašić geeft een hoge lob. Inworp. Cocalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kores rent richting de bal. Kores geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 62%, Hrvatski Dragovoljac Ivanec 38%.
FC Ananas - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 2:1