Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14941
Dinamo Zgb Zadar Cougars FC
1,2-ofsajd Tactiek Tornado433Zadar
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Filho geeft een lange en hoge pass. Daar is De Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalogridis rent richting de bal. Kalogridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 0:1

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jansson niet meer kan verder spelen. Vicković komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Crăciunescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zabala komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Alambat passt de bal met de wreef. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima speelt de bal door. De Porras is nu in balbezit. De Porras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mutti probeert naar een medespeler te passen. Kuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc geeft een lange en hoge pass. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ojanperä verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanperä geeft een lange en hoge pass. Mutti is nu in balbezit. Mutti schiet op doel. Oksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 1:1

28e minuut.
Colombo geeft de bal voor. Alambat speelt de bal door. Daar is Mutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutti haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 2:1

29e minuut.
Kuc speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Štohera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti rent richting de bal. Mutti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kuc geeft een hoge lob. Daar is Ardahanlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutti onderschept slim de pass. Mutti draait met de bal, schiet en ... Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 46%, Zadar Cougars FC 54%.
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 3:1

48e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Ivčević verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Wal krijgt een gele kaart. Ivčević raakt geblesseerd tijdens het duel. De Porras neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala begaat een overtreding. Lima raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Canniglia met een snel genomen vrije trap. Alambat is nu in balbezit. Alambat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mutti is nu in balbezit. Lima is nu in balbezit. Mutti verovert de bal door een tackle van achteren. Štohera rent richting de bal. Štohera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Wissink komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Colombo rent richting de bal. Colombo geeft een hoge lob. Canniglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... Oksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Canniglia controleert de bal met de borst. Vaškovič onderschept slim de pass. Kuc is nu in balbezit. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 4:1

70e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Kuc rent richting de bal. Kuc passt de bal met de wreef. Mutti is nu in balbezit. Mutti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Colombo neemt vlug de vrije trap. Daar is Canniglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutti is nu in balbezit. Mutti draait met de bal, schiet en ... Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vaškovič springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 5:1

80e minuut.
Vaškovič is nu in balbezit. Canniglia rent richting de bal. Vaškovič verovert de bal door een tackle van achteren. Vaškovič schiet op doel. Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 39%, Zadar Cougars FC 61%.
Dinamo Zgb - Zadar Cougars FC 6:1