Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Opuzen Pandur Čazma
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kurteš onderschept slim de pass. Jus rent richting de bal. Kurteš onderschept slim de pass. Kurteš geeft de bal voor. Klungelig pakt Trifunović de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kesić onderschept slim de pass. Kesić met een sublieme pass. Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnko onderschept slim de pass. Crnko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Matović passt de bal met de wreef. Crnko is nu in balbezit. Crnko speelt de bal door. Glavočić rent richting de bal. Glavočić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Pandur Čazma 1:0

17e minuut.
Matović geeft een lange en hoge pass. Crnko kan de bal niet met de borst controleren. Šutalo is nu in balbezit. Crnko verovert de bal door een tackle van achteren. Crnko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Davidović met de inworp. Glavočić is nu in balbezit. Glavočić passt de bal met de wreef. Kesić geeft een hoge lob. Crnko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biljecki onderschept slim de pass. Biljecki passt de bal met de wreef. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Biljecki heeft problemen om de bal te vangen. Kesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biljecki maakt een afschuwelijke overtreding. Kesić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. Bartol probeert de bal aan de voet te houden. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Daar is Kesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifunović rent richting de bal. Trifunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 55%, Pandur Čazma 45%.
Sloga Opuzen - Pandur Čazma 1:0

55e minuut.
Matović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ljuboja de bal. Davidović rent richting de bal. Crnko rent richting de bal. Crnko schiet op doel. Pirc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Pandur Čazma 2:0

56e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Crnko bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgovčević is nu in balbezit. Crnko verovert de bal door een tackle van achteren. Crnko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Crnko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drahmić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Biljecki verovert de bal door een tackle van achteren. Biljecki geeft de bal voor. Trifunović is nu in balbezit. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Kesić de bal. Glavočić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biljecki. Glavočić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kesić met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drahmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahmić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Pandur Čazma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 45%, Pandur Čazma 55%.
Sloga Opuzen - Pandur Čazma 3:0