Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segesta Krašić Štrumpfovi Špansko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Dobroslovački onderschept slim de pass. Dobroslovački passt de bal met de wreef. Strmota rent richting de bal. Mudrinić rent richting de bal. Mudrinić schiet op doel. Broskvar bokst de bal weg.

7e minuut.
Grubješić is nu in balbezit. Stegić verovert de bal door een tackle van achteren. Stegić passt de bal in één keer door. Erdeši heeft problemen om de bal te vangen. Erdeši draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrinić onderschept slim de pass. Peraić rent richting de bal. Mudrinić onderschept slim de pass. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Antović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prelić de bal onder controle te krijgen. Pekas is nu in balbezit. Pekas passt de bal zonder na te denken. Stegić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pekas trapt de bal weg. Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmota verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stegić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mudrinić is nu in balbezit. Mudrinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 55%, Štrumpfovi Špansko 45%.
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:0

57e minuut.
Daar is Antović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdeši bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović is nu in balbezit. Erdeši bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdeši draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Peraić heeft problemen om de bal te vangen. Dobroslovački verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroslovački speelt de bal door. Strmota rent richting de bal. Strmota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dobroslovački is nu in balbezit. Stegić verovert de bal door een tackle van achteren. Stegić geeft een lange en hoge pass. Erdeši rent richting de bal. Erdeši geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vrdoljak onderschept slim de pass. Vrdoljak met een sublieme pass. Erdeši bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdeši draait met de bal, schiet en ... Kurelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 51%, Štrumpfovi Špansko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:1