Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Banovina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3017
Banovina NK Fufu
Normal Tactiek 433b
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Fulir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulir passt de bal zonder na te denken. Zećo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello onderschept slim de pass. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Fufu 0:1

12e minuut.
Tambur is nu in balbezit. Tambur geeft een hoge lob. Palestrina is nu in balbezit. Fulir verovert de bal door een tackle van achteren. Fulir geeft de bal voor. Grozdanić bokst de bal weg. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Resulović met een snelle inworp. Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak verovert de bal door een tackle van achteren. Pljevljak met een sublieme pass. Fulir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Resulović heeft problemen om de bal te vangen. Zećo rent richting de bal. Zećo passt de bal met de wreef. Dalbello rent richting de bal. Dalbello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Resulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zećo is nu in balbezit. Zećo passt de bal zonder na te denken. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dalbello is nu in balbezit. Dodik speelt de bal door. Daar is Zećo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mrla is nu in balbezit. Dalbello onderschept slim de pass. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih schiet op doel. Grozdanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Fufu 0:2

45e minuut.
Pljevljak onderschept slim de pass. Pljevljak passt de bal zonder na te denken. Rušić is nu in balbezit. Tanta onderschept slim de pass. Tanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banovina 85%, NK Fufu 15%.
Banovina - NK Fufu 0:2

48e minuut.
Mrla trapt de bal weg. Tanta kopt de bal weg. Pljevljak speelt de bal door. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Resulović geeft de bal voor. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dalbello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rušić onderschept slim de pass. Dodik rent richting de bal. Pljevljak met een sublieme pass. Dalbello controleert de bal met de borst. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Fufu 0:3

67e minuut.
Dodik is nu in balbezit. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello met een sublieme pass. Rolih rent richting de bal. Rolih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Fufu 0:4

68e minuut.
Pusti passt de bal met de wreef. Zećo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello is nu in balbezit. Rolih rent richting de bal. Rolih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pljevljak met een sublieme pass. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zećo rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak verovert de bal door een tackle van achteren. Pljevljak met een sublieme pass. Dalbello rent richting de bal. Dalbello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grozdanić speelt de bal door. Resulović rent richting de bal. Pljevljak speelt de bal door. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tanta de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dalbello is nu in balbezit. Tanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanta probeert naar een medespeler te passen. Rolih rent richting de bal. Rolih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Fufu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banovina 85%, NK Fufu 15%.
Banovina - NK Fufu 0:5