Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domobran Sisak FC-Strah
Normal Tactiek 541
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten excellent
weak Passen weak
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương passt de bal in één keer door. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ... Zubčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - FC-Strah 0:1

6e minuut.
Minov kopt de bal weg. Kõll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõll probeert naar een medespeler te passen. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương haalt uit met een fantastische trap. Zubčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Brauner verovert de bal door een tackle van achteren. Brauner passt de bal zonder na te denken. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Phương rent richting de bal. Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Örnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeromela rent richting de bal. Örnek onderschept slim de pass. Örnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - FC-Strah 0:2

15e minuut.
kirigin kopt de bal weg. Brauner geeft de bal voor. Daar is Milekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zubčević trapt de bal weg van het doel. Kedev kopt de bal weg. Klungelig pakt Kezele de bal. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Ressacada de bal. Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Örnek schiet op doel. Jeromela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Milekić geeft een lange en hoge pass. Ressacada kopt de bal weg. Phương rent richting de bal. Phương draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jeromela de bal onder controle te krijgen. Zubčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kedev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ressacada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Kedev geeft de bal voor. Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Phương kan de bal niet met de borst controleren. Aras met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kedev met een snelle inworp. Ressacada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 71%, FC-Strah 29%.
Domobran Sisak - FC-Strah 0:2

51e minuut.
Jazavac controleert de bal met de borst. Kõll is nu in balbezit. Kõll geeft een lange en hoge pass. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea schiet op doel. Zubčević bokst de bal weg. Phương rent richting de bal. Jeromela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Codrea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - FC-Strah 0:3

61e minuut.
Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea is nu in balbezit. Budan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Ressacada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ressacada geeft de bal voor. Daar is Jeromela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Phương de bal. Codrea speelt de bal door. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. Jeromela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gerben kopt de bal weg. Wierzchowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Codrea de bal. Phương rent richting de bal. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kedev verovert de bal door een tackle van achteren. Kedev met een sublieme pass. Aras probeert naar een medespeler te passen. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Budan probeert naar een medespeler te passen. Turkić met een sublieme pass. Aras rent richting de bal. Phương onderschept slim de pass. Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kõll rent richting de bal. Kõll geeft een hoge lob. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek schiet op doel. Jeromela heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phương is nu in balbezit. Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - FC-Strah 0:4

85e minuut.
Codrea passt de bal met de wreef. Phương rent richting de bal. Phương passt de bal zonder na te denken. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Turkić is nu in balbezit. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương speelt de bal door. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Örnek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jeromela heeft problemen om de bal te vangen. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 71%, FC-Strah 29%.
Domobran Sisak - FC-Strah 0:4