Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Karlovac Lost Boys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Grgas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marunić. Grgas raakt geblesseerd tijdens het duel. Grgas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trninić is nu in balbezit. Trninić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trninić onderschept slim de pass. Trninić speelt de bal door. Stupičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupičić geeft een lange en hoge pass. Trninić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Grgas verovert de bal door een tackle van achteren. Rus onderschept slim de pass. Špika is nu in balbezit. Marunić verovert de bal door een tackle van achteren. Marunić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 32%, Lost Boys 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Specijalci Karlovac - Lost Boys 0:0

49e minuut.
Tešević probeert naar een medespeler te passen. Trninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaklan rent richting de bal. Trninić onderschept slim de pass. Trninić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kurtin haalt uit met een fantastische trap. Sekereš probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Randi zal de hoekschop nemen. Daar is Sekereš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - Lost Boys 0:1

83e minuut.
Stupić is nu in balbezit. Stupić geeft de bal voor. Vesnić kopt de bal weg. Kurtin is nu in balbezit. Kurtin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kurtin verovert de bal door een tackle van achteren. Marunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešević begaat een overtreding. Tešević krijgt een gele kaart. Marunić raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakotnik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 47%, Lost Boys 53%.
Specijalci Karlovac - Lost Boys 0:1