Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segesta Krašić Real Ponikve
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Ereš passt de bal zonder na te denken. Judnič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strmota. Strmota krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vozila speelt de bal door. Zahirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame schiet op doel. Pekas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mrvelj onderschept slim de pass. Mrvelj passt de bal zonder na te denken. Verunica heeft problemen om de bal te vangen. Strmota is nu in balbezit. Strmota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Real Ponikve 1:0

34e minuut.
Verunica kopt de bal weg. Mrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvelj passt de bal in één keer door. Strmota is nu in balbezit. Strmota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Real Ponikve 2:0

40e minuut.
Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroslovački rent richting de bal. Beltrame tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beltrame krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 53%, Real Ponikve 47%.
Segesta Krašić - Real Ponikve 2:0

48e minuut.
Ereš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubješić. Grubješić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hrepić rent richting de bal. Hrepić geeft de bal voor. Pekas heeft problemen om de bal te vangen. Mrvelj is nu in balbezit. Mrvelj draait met de bal, schiet en ... Rak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dobroslovački bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroslovački geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bumba de bal onder controle te krijgen. Mrvelj rent richting de bal. Mrvelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Real Ponikve 3:0

85e minuut.
Cestar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brkljačić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Grubješić onderschept slim de pass. Beltrame verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrame passt de bal zonder na te denken. Zahirović rent richting de bal. Zahirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 49%, Real Ponikve 51%.
Segesta Krašić - Real Ponikve 3:0