Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: FC-Strah Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2609
FC-Strah Banovina
541 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Kõll is nu in balbezit. Kõll geeft een hoge lob. Mrla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minov met de inworp. Škibola is nu in balbezit. Phương onderschept slim de pass. Phương geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Ressacada rent richting de bal. Ressacada geeft de bal voor. Örnek is nu in balbezit. Örnek haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ressacada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zećo rent richting de bal. Phương onderschept slim de pass. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Minov de bal onder controle te krijgen. Zećo rent richting de bal. Minov verovert de bal door een tackle van achteren. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Minov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grozdanić speelt de bal door. Kõll kopt de bal weg. Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minov draait met de bal, schiet en ... Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Phương onderschept slim de pass. Zećo rent richting de bal. Phương onderschept slim de pass. Phương schiet op doel. Grozdanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Vukolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea speelt de bal door. Örnek rent richting de bal. Örnek schiet op doel. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Codrea geeft de bal voor. Dodik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phương met een sublieme pass. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 1:0

36e minuut.
Zećo bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương onderschept slim de pass. Phương speelt de bal door. Örnek rent richting de bal. Örnek schiet op doel. Grozdanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mrla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kõll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Phương de bal. Phương geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kedev kopt de bal weg. Örnek is nu in balbezit. Örnek passt de bal in één keer door. Phương is nu in balbezit. Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Brstina de bal. Brstina passt de bal zonder na te denken. Mrla is nu in balbezit. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 26%, Banovina 74%.
FC-Strah - Banovina 3:0

46e minuut.
Inworp. Kedev met een snelle inworp. Ressacada geeft een lange en hoge pass. Örnek rent richting de bal. Örnek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea geeft de bal voor. Daar is Mrla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örnek is nu in balbezit. Örnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 4:0

82e minuut.
Grozdanić trapt de bal weg van het doel. Phương kopt de bal weg. Daar is Tambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 5:0

84e minuut.
Vukolić is nu in balbezit. Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Zećo bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brauner probeert naar een medespeler te passen. Phương heeft problemen om de bal te vangen. Phương geeft een lange en hoge pass. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Banovina 6:0

89e minuut.
Phương met een sublieme pass. Klungelig pakt Örnek de bal. Mrla onderschept slim de pass. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương schiet op doel. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 20%, Banovina 80%.
FC-Strah - Banovina 6:0