Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14016
NK Fufu Domobran Sisak
433b Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Sistek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dalbello de bal. Milekić rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello draait met de bal, schiet en ... Zubčević bokst de bal weg. Mrgan is nu in balbezit. Mrgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 1:0

9e minuut.
Pljevljak speelt de bal door. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello passt de bal met de wreef. Mrgan rent richting de bal. Mrgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pljevljak speelt de bal door. Resulović is nu in balbezit. Resulović passt de bal zonder na te denken. Dalbello rent richting de bal. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 2:0

12e minuut.
Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Turkić rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 3:0

19e minuut.
Turkić speelt de bal door. Resulović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Resulović passt de bal in één keer door. Dalbello rent richting de bal. Dalbello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fulir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mrgan is nu in balbezit. Mrgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 4:0

21e minuut.
Turkić rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Jeromela rent richting de bal. Dalbello onderschept slim de pass. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 5:0

24e minuut.
Fulir kopt de bal weg. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een lange en hoge pass. Dalbello rent richting de bal. Dalbello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Turkić is nu in balbezit. Pljevljak met een sublieme pass. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello schiet op doel. Jeromela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 6:0

31e minuut.
Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuko de bal. kirigin rent richting de bal. Pljevljak verovert de bal door een tackle van achteren. Pljevljak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Kezele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello passt de bal met de wreef. Mrgan is nu in balbezit. Mrgan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aras rent richting de bal. Pljevljak met een sublieme pass. Jeromela rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello draait met de bal, schiet en ... Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 21%, Domobran Sisak 79%.
NK Fufu - Domobran Sisak 7:0

56e minuut.
Dalbello probeert naar een medespeler te passen. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Budan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budan krijgt een gele kaart. Rolih is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rolih zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Resulović rent richting de bal. Resulović passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalbello is nu in balbezit. Jeromela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 8:0

60e minuut.
Pusti geeft een hoge lob. Inworp. Turkić met een snelle inworp. Jazavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazavac geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jazavac geeft een hoge lob. Fulir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dalbello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih schiet op doel. Zubčević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 9:0

65e minuut.
Klungelig pakt Dalbello de bal. Pljevljak rent richting de bal. Pljevljak passt de bal met de wreef. Daar is Mrgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turkić heeft problemen om de bal te vangen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 10:0

71e minuut.
Sistek speelt de bal door. Fulir rent richting de bal. Fulir geeft de bal voor. Rolih rent richting de bal. Rolih haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 11:0

75e minuut.
Budan geeft een hoge lob. Inworp. Resulović met de inworp. Pljevljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Resulović geeft de bal voor. Rolih heeft problemen om de bal te vangen. Milekić met een sublieme pass. Fulir is nu in balbezit. Fulir geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 12:0

83e minuut.
Sistek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeromela de bal. Dalbello rent richting de bal. Rolih rent richting de bal. Rolih schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih geeft een lange en hoge pass. Mrgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 13:0

88e minuut.
Mrgan rent richting de bal. Mrgan passt de bal met de wreef. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. Zubčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Domobran Sisak 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 30%, Domobran Sisak 70%.
NK Fufu - Domobran Sisak 14:0