Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Boys NK Fufu
Normal Tactiek 433b
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


13e minuut.
Resulović met een sublieme pass. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaklan de bal onder controle te krijgen. Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:1

13e minuut.
Marunić met een sublieme pass. Kurtin heeft problemen om de bal te vangen. Rus rent richting de bal. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pljevljak speelt de bal door. Podgornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello onderschept slim de pass. Mrgan rent richting de bal. Mrgan haalt uit met een fantastische trap. Horvatinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulir met een snelle inworp. Pljevljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak geeft een hoge lob. Horvatinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:2

27e minuut.
Pljevljak passt de bal met de wreef. Horvatinović met een sublieme pass. Fulir kopt de bal weg. Mrgan is nu in balbezit. Mrgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak rent richting de bal. Pljevljak passt de bal in één keer door. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:3

40e minuut.
Fulir rent richting de bal. Vesnić is nu in balbezit. Fulir verovert de bal door een tackle van achteren. Fulir geeft een hoge lob. Dalbello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 81%, NK Fufu 19%.
Lost Boys - NK Fufu 0:3

50e minuut.
Fulir kopt de bal weg. Klungelig pakt Podgornik de bal. Mrgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrgan draait met de bal, schiet en ... Horvatinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:4

52e minuut.
Sistek geeft de bal voor. Pljevljak kopt de bal weg. Fulir probeert naar een medespeler te passen. Mrgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrgan schiet op doel. Horvatinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalbello rent richting de bal. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:5

57e minuut.
Randi probeert de bal aan de voet te houden. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih geeft een lange en hoge pass. Mrgan rent richting de bal. Mrgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zakotnik is nu in balbezit. Pljevljak onderschept slim de pass. Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pljevljak passt de bal zonder na te denken. Mrgan heeft problemen om de bal te vangen. Dalbello rent richting de bal. Dalbello draait met de bal, schiet en ... Horvatinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:6

67e minuut.
Rolih haalt uit met een fantastische trap. Zaklan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fulir neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zaklan de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuko speelt de bal door. Randi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horvatinović trapt de bal weg. Fulir kopt de bal weg. Dalbello rent richting de bal. Dalbello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:7

72e minuut.
Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Resulović de bal. Resulović geeft de bal voor. Rolih heeft problemen om de bal te vangen. Rolih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Resulović met een snelle inworp. Klungelig pakt Pljevljak de bal. Pljevljak passt de bal in één keer door. Fulir probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dalbello is nu in balbezit. Mrgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello rent richting de bal. Dalbello schiet op doel. Horvatinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Fufu 0:8

82e minuut.
Fulir probeert naar een medespeler te passen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello probeert naar een medespeler te passen. Rolih rent richting de bal. Rolih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zaklan geeft een lange en hoge pass. Rolih probeert de bal aan de voet te houden. Vesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulir rent richting de bal. Fulir geeft een lange en hoge pass. Horvatinović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 71%, NK Fufu 29%.
Lost Boys - NK Fufu 0:8