Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domobran Sisak Real Ponikve
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Livaić passt de bal in één keer door. Jazavac rent richting de bal. Jazavac met een sublieme pass. kirigin rent richting de bal. kirigin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aras probeert naar een medespeler te passen. Čikarela is nu in balbezit. Čikarela passt de bal met de wreef. Livaić rent richting de bal. Livaić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pekas met de inworp. Beltrame is nu in balbezit. Turkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turkić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Verunica geeft de bal voor. Inworp. Čikarela met de inworp. kirigin rent richting de bal. kirigin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Turkić de bal onder controle te krijgen. Zahirović is nu in balbezit. Turkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turkić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Kankaraš rent richting de bal. Čikarela verovert de bal door een tackle van achteren. Čikarela passt de bal in één keer door. Livaić is nu in balbezit. Livaić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 55%, Real Ponikve 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domobran Sisak - Real Ponikve 0:0

58e minuut.
Bumbar rent richting de bal. Beltrame onderschept slim de pass. Beltrame speelt de bal door. Daar is Zahirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kezele is nu in balbezit. Beltrame rent richting de bal. Beltrame passt de bal in één keer door. Zahirović rent richting de bal. Zahirović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Aras passt de bal in één keer door. Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbar met een sublieme pass. Livaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Livaić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bumba rent richting de bal. Bumba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jazavac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. kirigin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - Real Ponikve 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 49%, Real Ponikve 51%.
Domobran Sisak - Real Ponikve 1:0