Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Štrumpfovi Špansko Specijalci Karlovac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Broskvar trapt de bal weg. Tešević kopt de bal weg. Klungelig pakt Tičinović de bal. Trninić is nu in balbezit. Trninić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 0:1

15e minuut.
Stegić passt de bal in één keer door. Kajtaz rent richting de bal. Peraić onderschept slim de pass. Peraić geeft een hoge lob. Krupić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 1:1

18e minuut.
Špika geeft de bal voor. Borovčanin kopt de bal weg. Svrdlan speelt de bal door. Milevoj rent richting de bal. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Trninić heeft problemen om de bal te vangen. Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninić begaat een overtreding. Peraić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Peraić kan niet meer verder spelen. Brusman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Štrumpfovi Špansko 49%, Specijalci Karlovac 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 1:1

52e minuut.
Tešević passt de bal met de wreef. Milokliz is nu in balbezit. Milokliz passt de bal in één keer door. Krupić is nu in balbezit. Krupić draait met de bal, schiet en ... Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Stegić passt de bal met de wreef. Grgas rent richting de bal. Grgas geeft een hoge lob. Trninić rent richting de bal. Trninić draait met de bal, schiet en ... Broskvar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Stupić is nu in balbezit. Krupić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stupić raakt geblesseerd tijdens het duel. Stupić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tešević rent richting de bal. Antović onderschept slim de pass. Antović passt de bal in één keer door. Krupić is nu in balbezit. Krupić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 2:1

71e minuut.
Rackov met een snelle inworp. Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešević geeft de bal voor. Trninić is nu in balbezit. Trninić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 2:2

85e minuut.
Grgas passt de bal met de wreef. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusman begaat een overtreding. Brusman krijgt een gele kaart. Milevoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grgas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kajtaz probeert naar een medespeler te passen. Antović is nu in balbezit. Antović passt de bal in één keer door. Krupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Štrumpfovi Špansko 49%, Specijalci Karlovac 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Štrumpfovi Špansko - Specijalci Karlovac 2:2