Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segesta Krašić Kustošija Omladinac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Hodanek rent richting de bal. Kotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodanek begaat een overtreding. Hodanek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobroslovački de bal onder controle te krijgen. Mrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kostadinović zijn tegenspeler op de grond. Kostadinović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bačević met een harde bal richting middenveld. Dobroslovački kopt de bal weg. Strmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mrvelj rent richting de bal. Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić maakt een afschuwelijke overtreding. Zorko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kajkut komt bij de bal en schiet. Kurelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sjenar is nu in balbezit. Sjenar draait met de bal, schiet en ... Kurelić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 49%, Kustošija Omladinac 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Segesta Krašić - Kustošija Omladinac 0:0

66e minuut.
Dobroslovački bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović onderschept slim de pass. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko draait met de bal, schiet en ... Kurelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Kustošija Omladinac 0:1

79e minuut.
Bjeloš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Labura met een snelle inworp. Medić heeft problemen om de bal te vangen. Medić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Labura geeft een lange en hoge pass. Grubješić rent richting de bal. Sjenar begaat een overtreding. Sjenar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 46%, Kustošija Omladinac 54%.
Segesta Krašić - Kustošija Omladinac 0:1