Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: FC-Strah Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3731
FC-Strah Lost Boys
541 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
weak Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Kõll rent richting de bal. Kõll geeft een lange en hoge pass. Örnek rent richting de bal. Örnek schiet op doel. Podgornik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Horvatinović met een harde bal richting middenveld. Wierzchowski kopt de bal weg. Vesnić heeft problemen om de bal te vangen. Örnek is nu in balbezit. Örnek draait met de bal, schiet en ... Horvatinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kõll passt de bal zonder na te denken. Zaklan onderschept slim de pass. Phương rent richting de bal. Örnek is nu in balbezit. Örnek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horvatinović trapt de bal weg. Klungelig pakt Rus de bal. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gerben speelt de bal door. Zakotnik rent richting de bal. Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Phương rent richting de bal. Phương draait met de bal, schiet en ... Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek passt de bal zonder na te denken. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương onderschept slim de pass. Phương geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 1:0

31e minuut.
Zakotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương onderschept slim de pass. Phương probeert naar een medespeler te passen. Örnek rent richting de bal. Örnek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Vesnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ressacada geeft een hoge lob. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. Horvatinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 2:0

34e minuut.
Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunić rent richting de bal. Phương is nu in balbezit. Phương draait met de bal, schiet en ... Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 3:0

38e minuut.
Kõll met een sublieme pass. Örnek is nu in balbezit. Podgornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 4:0

44e minuut.
Zakotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương passt de bal zonder na te denken. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 32%, Lost Boys 68%.
FC-Strah - Lost Boys 5:0

46e minuut.
Kurtin probeert naar een medespeler te passen. Marunić heeft problemen om de bal te vangen. Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Örnek passt de bal zonder na te denken. Phương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 6:0

48e minuut.
Minov met de inworp. Kõll geeft de bal voor. Vesnić kan de bal niet met de borst controleren. Ressacada onderschept slim de pass. Ressacada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Zaklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Lost Boys 7:0

49e minuut.
Phương passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Rus krijgt een gele kaart. Codrea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Codrea kan niet meer verder spelen. Uglešić komt het veld opgelopen. Wierzchowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Örnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örnek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Zaklan geeft de bal voor. Wierzchowski kopt de bal weg. Zakotnik is nu in balbezit. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kõll rent richting de bal. Randi onderschept slim de pass. Minov verovert de bal door een tackle van achteren. Minov geeft een lange en hoge pass. Örnek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kedev met een sublieme pass. Ressacada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressacada passt de bal zonder na te denken. Örnek rent richting de bal. Örnek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Horvatinović niet meer kan verder spelen. Strunje komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zakotnik is nu in balbezit. Uglešić rent richting de bal. Zakotnik rent richting de bal. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wierzchowski geeft de bal voor. Podgornik kopt de bal weg. Klungelig pakt Phương de bal. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunić geeft een hoge lob. Gerben geeft de bal voor. Örnek rent richting de bal. Örnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 28%, Lost Boys 72%.
FC-Strah - Lost Boys 7:0