Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wretchedster reUnited ZADAR
2new2good Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 17.9
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Missał bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał passt de bal in één keer door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Missał speelt de bal door. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński schiet op doel. Antović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel. Antović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kričančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričančić geeft een hoge lob. Dytłow kopt de bal weg. Kaliński kan de bal niet met de borst controleren. Kaliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Antović trapt de bal weg van het doel. Missał controleert de bal met de borst. Missał geeft een hoge lob. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dytłow speelt de bal door. Uluğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluğ geeft een lange en hoge pass. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 1:0

9e minuut.
Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda geeft een hoge lob. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. Kričančić probeert de bal aan de voet te houden. Antović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 2:0

12e minuut.
Missał passt de bal met de wreef. Yusifli is nu in balbezit. Yusifli geeft de bal voor. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Dytłow geeft een lange en hoge pass. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński schiet op doel. Antović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 3:0

16e minuut.
Erden geeft de bal voor. Missał rent richting de bal. Missał probeert naar een medespeler te passen. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 4:0

19e minuut.
Zarović rent richting de bal. Zarović geeft de bal voor. Erden geeft een hoge lob. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 5:0

20e minuut.
Mardešić rent richting de bal. Sepúlveda onderschept slim de pass. Sepúlveda met een sublieme pass. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 6:0

21e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel. Antović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 7:0

25e minuut.
Mardešić rent richting de bal. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow passt de bal met de wreef. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kvočka geeft een hoge lob. Uluğ met een sublieme pass. Dytłow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Missał de bal. Missał geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zarović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šovljanski rent richting de bal. Erden speelt de bal door. Pršo is nu in balbezit. Pršo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kričančić geeft de bal voor. Potrebić is nu in balbezit. Uluğ onderschept slim de pass. Uluğ geeft een hoge lob. Kurulashvili maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kvočka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sepúlveda kopt de bal weg. Daar is Kričančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 8:0

34e minuut.
Uluğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluğ geeft de bal voor. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał geeft de bal voor. Kvočka kopt de bal weg. Missał geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Antović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvočka kopt de bal weg. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda geeft een lange en hoge pass. Kurulashvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Antović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dytłow met een snelle inworp. Missał geeft een lange en hoge pass. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. Antović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 9:0

45e minuut.
Uluğ geeft de bal voor. Zarović kan de bal niet met de borst controleren. Kurulashvili is nu in balbezit. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 15%, ZADAR 85%.
Wretchedster reUnited - ZADAR 9:0

49e minuut.
Missał passt de bal in één keer door. Dytłow is nu in balbezit. Dytłow geeft een lange en hoge pass. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda geeft een hoge lob. Antović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaliński rent richting de bal. Paal! Kaliński rent richting de bal. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 10:0

53e minuut.
Dytłow speelt de bal door. Kričančić rent richting de bal. Kričančić passt de bal in één keer door. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński schiet op doel. Antović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurulashvili rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sepúlveda neemt de hoekschop. Kurulashvili springt en kopt de bal. Antović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 11:0

55e minuut.
Pršo rent richting de bal. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili passt de bal in één keer door. Missał rent richting de bal. Missał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gaćinović kopt de bal weg. Vučijak heeft problemen om de bal te vangen. Uluğ probeert naar een medespeler te passen. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 12:0

60e minuut.
Missał geeft een hoge lob. Kaliński kopt de bal weg. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Vučijak de bal. Uluğ rent richting de bal. Uluğ passt de bal in één keer door. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 13:0

65e minuut.
Zarović geeft een hoge lob. Missał is nu in balbezit. Missał geeft de bal voor. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Antović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kurulashvili de bal. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 14:0

68e minuut.
Daar is Uluğ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura met een sublieme pass. Uluğ speelt de bal door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda geeft de bal voor. Kvočka controleert de bal met de borst. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. Antović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 15:0

74e minuut.
Uluğ met de inworp. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda geeft een hoge lob. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 16:0

76e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ventura kopt de bal weg. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal met de wreef. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mardešić de bal. Mardešić passt de bal zonder na te denken. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Antović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 17:0

79e minuut.
Mardešić verovert de bal door een tackle van achteren. Mardešić geeft de bal voor. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden passt de bal in één keer door. Missał geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Missał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Antović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał probeert naar een medespeler te passen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 18:0

83e minuut.
Sepúlveda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kričančić de bal. Štulić rent richting de bal. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zarović rent richting de bal. Zarović geeft de bal voor. Uluğ kopt de bal weg. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - ZADAR 19:0

88e minuut.
Erden rent richting de bal. Šovljanski geeft een lange en hoge pass. Kurulashvili kopt de bal weg. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 20%, ZADAR 80%.
Wretchedster reUnited - ZADAR 19:0