Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Nevini Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2923
Nevini FC Klis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dimić verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin met een sublieme pass. Banjeglav is nu in balbezit. Banjeglav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjeglav rent richting de bal. Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić onderschept slim de pass. Penezić draait met de bal, schiet en ... Kučera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Orlić verovert de bal door een tackle van achteren. Orlić probeert naar een medespeler te passen. Kurta geeft de bal voor. Brkljača rent richting de bal. Brkljača schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Banjeglav verovert de bal door een tackle van achteren. Banjeglav speelt de bal door. Penezić is nu in balbezit. Banjeglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjeglav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - FC Klis 0:1

25e minuut.
Jelin met een sublieme pass. Uković is nu in balbezit. Uković passt de bal zonder na te denken. Banjeglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjeglav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Martić geeft de bal voor. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić speelt de bal door. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maruna passt de bal zonder na te denken. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrmelj rent richting de bal. Dimić verovert de bal door een tackle van achteren. Dimić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Martić rent richting de bal. Vučenov onderschept slim de pass. Vučenov speelt de bal door. Banjeglav is nu in balbezit. Banjeglav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - FC Klis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 54%, FC Klis 46%.
Nevini - FC Klis 0:2

48e minuut.
Kurta passt de bal met de wreef. Maruna probeert naar een medespeler te passen. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača rent richting de bal. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - FC Klis 1:2

50e minuut.
Dimić onderschept slim de pass. Dimić passt de bal met de wreef. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nevini - FC Klis 2:2

51e minuut.
Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelin passt de bal met de wreef. Vošlajer rent richting de bal. Brkljača verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača haalt uit met een fantastische trap. Matak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Roca met de inworp. Kurta is nu in balbezit. Kurta geeft de bal voor. Brkljača rent richting de bal. Brkljača draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vošlajer passt de bal in één keer door. Orlić rent richting de bal. Vošlajer speelt de bal door. Orlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Penezić speelt de bal door. Vučenov is nu in balbezit. Vučenov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banjeglav de bal. Banjeglav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vučenov rent richting de bal. Vučenov schiet op doel. Lončarević probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uković neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tavčar onderschept slim de pass. Tavčar passt de bal zonder na te denken. Banjeglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjeglav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - FC Klis 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 53%, FC Klis 47%.
Nevini - FC Klis 2:3