Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policajac Novalja NK Sutla
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fric rent richting de bal. Sapun verovert de bal door een tackle van achteren. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pejušić probeert naar een medespeler te passen. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Von rent richting de bal. Fric onderschept slim de pass. Fric draait met de bal, schiet en ... Kaljanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Policajac Novalja - NK Sutla 0:1

12e minuut.
Buvač onderschept slim de pass. Buvač probeert naar een medespeler te passen. Von rent richting de bal. Fric onderschept slim de pass. Fric draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlašić is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlašić is nu in balbezit. Vlašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Policajac Novalja - NK Sutla 0:2

19e minuut.
Vlašić is nu in balbezit. Jakovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčić speelt de bal door. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kaljanac trapt de bal weg. Barbir is nu in balbezit. Barbir probeert naar een medespeler te passen. Buvač rent richting de bal. Buvač schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric schiet op doel. Na een snelle pass probeert Škovrlj de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pejušić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Škovrlj de bal. Škovrlj met een sublieme pass. Buvač is nu in balbezit. Buvač schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Barbir rent richting de bal. Barbir probeert naar een medespeler te passen. Buvač rent richting de bal. Buvač haalt uit met een fantastische trap. Oršić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivanušec de bal onder controle te krijgen. Karabaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobra verovert de bal door een tackle van achteren. Barbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policajac Novalja - NK Sutla 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policajac Novalja 52%, NK Sutla 48%.
Policajac Novalja - NK Sutla 1:2

57e minuut.
Oršić rent richting de bal. Oršić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šerović met de inworp. Barbir met een sublieme pass. Oršić bokst de bal weg.

78e minuut.
Šerović onderschept slim de pass. Pejušić rent richting de bal. Šerović onderschept slim de pass. Ivanušec verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanušec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fric rent richting de bal. Fric draait met de bal, schiet en ... Kaljanac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Policajac Novalja - NK Sutla 1:3

90e minuut.
Fric geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mlinar de bal. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel. Kaljanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policajac Novalja - NK Sutla 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policajac Novalja 45%, NK Sutla 55%.
Policajac Novalja - NK Sutla 1:4