Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Primorac Skradin NK Sutla
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Muljačić passt de bal in één keer door. Ustasa is nu in balbezit. Pejušić probeert naar een medespeler te passen. Jurčević is nu in balbezit. Jurčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Marinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Fric draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ustasa geeft een hoge lob. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović draait met de bal, schiet en ... Oršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Oršić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jurčević is nu in balbezit. Jurčević passt de bal met de wreef. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović verovert de bal door een tackle van achteren. Bjegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primorac Skradin 47%, NK Sutla 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Primorac Skradin - NK Sutla 0:0

67e minuut.
Muljačić rent richting de bal. Muljačić met een sublieme pass. Bjegović rent richting de bal. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Daar is Oršić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Skradin - NK Sutla 1:0

74e minuut.
Fric is nu in balbezit. Fric passt de bal in één keer door. Karabaić met een sublieme pass. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ivanušec speelt de bal door. Klungelig pakt Ivanušec de bal. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Oršić de bal. Oršić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primorac Skradin 43%, NK Sutla 57%.
Primorac Skradin - NK Sutla 1:0