Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plalakuša Policajac Novalja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Jakovčić rent richting de bal. Sjauš is nu in balbezit. Jakovčić begaat een overtreding. Jakovčić krijgt een gele kaart. Sjauš raakt geblesseerd tijdens het duel. Sjauš met een snel genomen vrije trap. Von is nu in balbezit. Rudonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kenobi is nu in balbezit. Kenobi passt de bal in één keer door. Jurinčić rent richting de bal. Buvač verovert de bal door een tackle van achteren. Buvač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rupe probeert naar een medespeler te passen. Rismondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rismondo probeert naar een medespeler te passen. Kružević rent richting de bal. Kružević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kenobi rent richting de bal. Rupe onderschept slim de pass. Kenobi geeft een hoge lob. Buvač bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbir probeert naar een medespeler te passen. Buvač rent richting de bal. Buvač schiet op doel. Drljača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plalakuša - Policajac Novalja 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plalakuša 65%, Policajac Novalja 35%.
FC Plalakuša - Policajac Novalja 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Rudonjić de bal. Jakovčić rent richting de bal. Rudonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Kružević is nu in balbezit. Kružević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kaljanac trapt de bal weg. Rupe kopt de bal weg. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonjić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sapun heeft problemen om de bal te vangen. Rudonjić rent richting de bal. Rudonjić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Škovrlj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Plalakuša - Policajac Novalja 1:1

83e minuut.
Kenobi rent richting de bal. Kenobi met een sublieme pass. Buvač bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbir is nu in balbezit. Barbir draait met de bal, schiet en ... Drljača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plalakuša 52%, Policajac Novalja 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plalakuša - Policajac Novalja 1:1