Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wretchedster reUnited Nevini
5-2-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kurta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Benati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benati probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Kučera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Nevini 1:0

7e minuut.
Miler rent richting de bal. Miler passt de bal zonder na te denken. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Kučera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Rakanović heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Kučera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Nevini 2:0

11e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Kurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Benati verovert de bal door een tackle van achteren. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drljača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres speelt de bal door. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rakanović passt de bal zonder na te denken. Vendelbo Løvenørn is nu in balbezit. Vendelbo Løvenørn passt de bal zonder na te denken. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maruna is nu in balbezit. Benati onderschept slim de pass. Benati speelt de bal door. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Kučera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Nevini 3:0

27e minuut.
Brkljača probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gregić de bal. Shevchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vendelbo Løvenørn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurta rent richting de bal. Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Miler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendelbo Løvenørn onderschept slim de pass. Vendelbo Løvenørn passt de bal in één keer door. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lončarević kopt de bal weg. Benati is nu in balbezit. Benati passt de bal zonder na te denken. Shevchuk heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kurta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vendelbo Løvenørn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miler rent richting de bal. Miler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gregić controleert de bal met de borst. Reyes Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes Calderón geeft een hoge lob. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kučera trapt de bal weg van het doel. Brkljača is nu in balbezit. Bračanov begaat een overtreding. Bračanov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk passt de bal zonder na te denken. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 25%, Nevini 75%.
Wretchedster reUnited - Nevini 3:0

54e minuut.
Maruna kopt de bal weg. Inworp. Benati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Kučera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Benati bereikt de bal nog maar net als eerste. Benati geeft een hoge lob. Rakanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk onderschept slim de pass. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vendelbo Løvenørn met een snelle inworp. Shevchuk rent richting de bal. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Torres kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Benati de bal onder controle te krijgen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Bračanov met een snelle inworp. Daar is Vendelbo Løvenørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendelbo Løvenørn geeft een lange en hoge pass. Shevchuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Rakanović rent richting de bal. Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Miler draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Nevini 4:0

81e minuut.
Benati geeft een hoge lob. Rakanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača geeft een lange en hoge pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vendelbo Løvenørn passt de bal met de wreef. Benati probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk rent richting de bal. Daar is Miler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bračanov geeft de bal voor. Pešušić rent richting de bal. Shevchuk onderschept slim de pass. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 32%, Nevini 68%.
Wretchedster reUnited - Nevini 4:0