Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Nevini Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2794
Nevini Policajac Novalja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Dobra probeert naar een medespeler te passen. Buvač is nu in balbezit. Maruna maakt een afschuwelijke overtreding. Maruna krijgt een gele kaart. Buvač is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jakovčić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kurta geeft de bal voor. Jakovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača verovert de bal door een tackle van achteren. Dimić rent richting de bal. Dimić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna met een sublieme pass. Škovrlj bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača rent richting de bal. Brkljača schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kenobi geeft de bal voor. Lončarević rent richting de bal. Lončarević speelt de bal door. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barbir passt de bal met de wreef. Lončarević is nu in balbezit. Lončarević geeft een hoge lob. Brkljača rent richting de bal. Brkljača haalt uit met een fantastische trap. Kaljanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bago met een sublieme pass. Kurta controleert de bal met de borst. Kurta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Martić geeft de bal voor. Dimić kopt de bal weg. Daar is Bago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 46%, Policajac Novalja 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nevini - Policajac Novalja 0:0

50e minuut.
Doeltrap. Lončarević trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kenobi de bal. Kenobi geeft een hoge lob. Buvač krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bago met een sublieme pass. Kenobi is nu in balbezit. Kenobi passt de bal in één keer door. Šerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerović geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - Policajac Novalja 0:1

85e minuut.
Barbir passt de bal zonder na te denken. Buvač rent richting de bal. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvač verovert de bal door een tackle van achteren. Buvač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 52%, Policajac Novalja 48%.
Nevini - Policajac Novalja 0:1