Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Mladina NK Hell
Normal Tactiek AP7
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten solid
average Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Lootens met een snelle inworp. Ivanda rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:1

3e minuut.
Vragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Lootens geeft de bal voor. Misita rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:2

6e minuut.
Živak rent richting de bal. Aréstegui verovert de bal door een tackle van achteren. Aréstegui probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:3

8e minuut.
Lara geeft een hoge lob. Argüelles kopt de bal weg. Perić rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Vragović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Argüelles speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Živak maakt een afschuwelijke overtreding. Živak krijgt een gele kaart. Potrzebny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Potrzebny kan niet meer verder spelen. Gámiz komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Argüelles neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Argüelles speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Ivanda rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:4

14e minuut.
Arpadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootens is nu in balbezit. Lootens passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Andrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui onderschept slim de pass. Aréstegui passt de bal zonder na te denken. Gámiz is nu in balbezit. Gámiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Živak kopt de bal weg. Duserm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duserm geeft de bal voor. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aréstegui speelt de bal door. Lootens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootens probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

32e minuut.
Cvrlje met een harde bal richting middenveld. Aréstegui kopt de bal weg. Gámiz speelt de bal door. Argüelles rent richting de bal. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aréstegui geeft de bal voor. Argüelles kopt de bal weg. Vragović kan de bal niet met de borst controleren. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:5

35e minuut.
Beatović probeert naar een medespeler te passen. Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Argüelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dučić rent richting de bal. Argüelles onderschept slim de pass. Argüelles draait met de bal, schiet en ... Misita probeert de bal aan de voet te houden. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Arpadović met een sublieme pass. Lootens rent richting de bal. Lootens passt de bal met de wreef. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara passt de bal zonder na te denken. Gámiz rent richting de bal. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles schiet op doel. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Mladina 88%, NK Hell 12%.
Nk Mladina - NK Hell 0:5

53e minuut.
Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz met een sublieme pass. Misita rent richting de bal. Argüelles rent richting de bal. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Živak is nu in balbezit. Lootens verovert de bal door een tackle van achteren. Lootens geeft de bal voor. Argüelles heeft problemen om de bal te vangen. Argüelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Beatović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lootens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lootens probeert naar een medespeler te passen. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles draait met de bal, schiet en ... Cvrlje bokst de bal weg.

69e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pejak onderschept slim de pass. Pejak passt de bal met de wreef. Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz passt de bal in één keer door. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Mladina - NK Hell 0:6

82e minuut.
Lootens kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Ivanda is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejak passt de bal zonder na te denken. Perić probeert de bal aan de voet te houden. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles draait met de bal, schiet en ... Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vragović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Gámiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perić is nu in balbezit. Argüelles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Argüelles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Mladina 78%, NK Hell 22%.
Nk Mladina - NK Hell 0:6