Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VictoryTeam NK Stenjevec
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


40e minuut.
Doeltrap. Krstojević trapt de bal weg van het doel. Drakić kopt de bal weg. Cukrov is nu in balbezit. Cukrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VictoryTeam 68%, NK Stenjevec 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VictoryTeam - NK Stenjevec 0:0

51e minuut.
Cukrov rent richting de bal. Karlović geeft een lange en hoge pass. Drakić kopt de bal weg. Šurk rent richting de bal. Šurk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Drakić passt de bal in één keer door. Kraljić heeft problemen om de bal te vangen. Guina probeert naar een medespeler te passen. Jurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Guina geeft de bal voor. Atelj rent richting de bal. Atelj probeert naar een medespeler te passen. Jurman rent richting de bal. Jurman haalt uit met een fantastische trap. Cizarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VictoryTeam - NK Stenjevec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VictoryTeam 48%, NK Stenjevec 52%.
VictoryTeam - NK Stenjevec 1:0