Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Bistra M O S O R
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ramadža onderschept slim de pass. Ramadža met een sublieme pass. Obilić rent richting de bal. Obilić schiet op doel. Supičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peljušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Potkonjak is nu in balbezit. Krečak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krečak krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dolinčić trapt de bal weg van het doel. Peljušić kopt de bal weg. Šparago heeft problemen om de bal te vangen. Potkonjak rent richting de bal. Potkonjak schiet op doel. Derventa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tuđman bereikt de bal nog maar net als eerste. Peljušić verovert de bal door een tackle van achteren. Peljušić geeft de bal voor. Potkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potkonjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - M O S O R 0:1

27e minuut.
Karoglan met een sublieme pass. Daar is Peljušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šparago rent richting de bal. Peljušić verovert de bal door een tackle van achteren. Peljušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tuđman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuđman speelt de bal door. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović is nu in balbezit. Porović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HNK Bistra - M O S O R 1:1

37e minuut.
Ramadža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadža passt de bal in één keer door. Supičić is nu in balbezit. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - M O S O R 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 39%, M O S O R 61%.
HNK Bistra - M O S O R 2:1

51e minuut.
Šparago bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparago geeft de bal voor. Periš heeft problemen om de bal te vangen. Porović rent richting de bal. Porović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Karoglan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porović verovert de bal door een tackle van achteren. Banjeglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović onderschept slim de pass. Porović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuđman is nu in balbezit. Tuđman passt de bal met de wreef. Periš is nu in balbezit. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - M O S O R 3:1

78e minuut.
Šparago passt de bal zonder na te denken. Krečak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečak met een sublieme pass. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Banjeglav met een sublieme pass. Krečak rent richting de bal. Krečak geeft een hoge lob. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Peljušić passt de bal in één keer door. Šparago rent richting de bal. Potkonjak verovert de bal door een tackle van achteren. Peljušić is nu in balbezit. Peljušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 33%, M O S O R 67%.
HNK Bistra - M O S O R 3:1