Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragovoljac Trnje Wolf FL
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić met een sublieme pass. Mrković rent richting de bal. Mrković haalt uit met een fantastische trap. Čvorak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 1:0

17e minuut.
Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unić probeert naar een medespeler te passen. Mrković rent richting de bal. Mrković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Unić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Picić onderschept slim de pass. Picić geeft een hoge lob. Riter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mrković is nu in balbezit. Unić rent richting de bal. Dragojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragojević krijgt een gele kaart. Unić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 64%, Wolf FL 36%.
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 2:0

60e minuut.
Unić speelt de bal door. Mrković heeft problemen om de bal te vangen. Pešterac is nu in balbezit. Mrković onderschept slim de pass. Mrković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 3:0

63e minuut.
Kapisoda passt de bal zonder na te denken. Riter is nu in balbezit. Kosmat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riter raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapisoda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Unić onderschept slim de pass. Unić passt de bal met de wreef. Mrković rent richting de bal. Mrković draait met de bal, schiet en ... Čvorak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kapisoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sirovina komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lovrić passt de bal met de wreef. Riter is nu in balbezit. Sirovina is nu in balbezit. Sirovina haalt uit met een fantastische trap. Mrvić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 48%, Wolf FL 52%.
Dragovoljac Trnje - Wolf FL 3:1