Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: FC 12345 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1952
FC 12345 Wolf FL
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.9
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zadravec passt de bal zonder na te denken. Čavrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavrag verovert de bal door een tackle van achteren. Čavrag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pešterac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rulj met de inworp. Zadravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadravec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 12345 - Wolf FL 1:0

34e minuut.
Krčum onderschept slim de pass. Krčum met een sublieme pass. Čavrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavrag draait met de bal, schiet en ... Pešterac probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krčum zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Demiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranjic rent richting de bal. Demiček begaat een overtreding. Demiček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 12345 58%, Wolf FL 42%.
FC 12345 - Wolf FL 1:0

55e minuut.
Demiček verovert de bal door een tackle van achteren. Sirovina is nu in balbezit. Ljuca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sirovina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirovina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC 12345 - Wolf FL 1:1

63e minuut.
Zadravec geeft de bal voor. Klungelig pakt Putak de bal. Čavrag is nu in balbezit. Čavrag haalt uit met een fantastische trap. Čvorak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 12345 - Wolf FL 2:1

72e minuut.
Čavrag passt de bal in één keer door. Krčum bereikt de bal nog maar net als eerste. Krčum probeert naar een medespeler te passen. Zadravec rent richting de bal. Zadravec draait met de bal, schiet en ... Čvorak bokst de bal weg.

86e minuut.
Sirovina is nu in balbezit. Gudelj verovert de bal door een tackle van achteren. Gudelj passt de bal met de wreef. Čavrag rent richting de bal. Čavrag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 12345 46%, Wolf FL 54%.
FC 12345 - Wolf FL 2:1