Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: NK Hell Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9699
NK Hell VictoryTeam
AP7 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Karlović kopt de bal weg. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Atelj kopt de bal weg. Bezić probeert de bal aan de voet te houden. Ganzulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Marcinkiewicz met de inworp. Argüelles rent richting de bal. Argüelles passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rakocija geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argüelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganzulić met de inworp. Guina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Bezić de bal. Pejak rent richting de bal. Pejak passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krstojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prčić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 1:0

34e minuut.
Prčić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pejak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krstojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Karlović kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Prčić geeft een lange en hoge pass. Pejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejak passt de bal in één keer door. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bezić probeert de bal met de borst te controleren. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 26%, VictoryTeam 74%.
NK Hell - VictoryTeam 1:0

51e minuut.
Argüelles speelt de bal door. Gámiz is nu in balbezit. Gámiz passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Argüelles kan de bal niet met de borst controleren. Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Guina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz geeft de bal voor. Lara kopt de bal weg. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz schiet op doel. Krstojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gámiz kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pejak passt de bal in één keer door. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles speelt de bal door. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aréstegui met een sublieme pass. Daar is Marcinkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejak rent richting de bal. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 2:0

68e minuut.
Duserm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duserm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prčić de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 3:0

71e minuut.
Krstojević met een harde bal richting middenveld. Aréstegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gámiz passt de bal zonder na te denken. Karlović is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ... Krstojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 4:0

80e minuut.
Guina rent richting de bal. Lara is nu in balbezit. Prčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gámiz is nu in balbezit. Gámiz geeft de bal voor. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 5:0

85e minuut.
Jurman probeert naar een medespeler te passen. Karlović heeft problemen om de bal te vangen. Bezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkiewicz schiet op doel. Krstojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gámiz passt de bal zonder na te denken. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - VictoryTeam 6:0

88e minuut.
Putko rent richting de bal. Marcinkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jurman rent richting de bal. Barčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ganzulić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Duserm de bal. Jurman rent richting de bal. Jurman schiet op doel. Cronborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 30%, VictoryTeam 70%.
NK Hell - VictoryTeam 6:0