Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Bistra Pandur Novska
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Tuđman rent richting de bal. Tuđman passt de bal in één keer door. Drozdek rent richting de bal. Obilić rent richting de bal. Obilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - Pandur Novska 1:0

25e minuut.
Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadža onderschept slim de pass. Drakul is nu in balbezit. Ramadža onderschept slim de pass. Ramadža geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Derventa probeert naar een medespeler te passen. Sultan kopt de bal weg. Klungelig pakt Štrumf de bal. Jauković rent richting de bal. Jauković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup passt de bal zonder na te denken. Koljenik rent richting de bal. Koljenik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Porović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultan is nu in balbezit. Sultan met een sublieme pass. Skorup rent richting de bal. Skorup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jauković is nu in balbezit. Erceg verovert de bal door een tackle van achteren. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Šparago de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Obilić is nu in balbezit. Porović rent richting de bal. Obilić is nu in balbezit. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 60%, Pandur Novska 40%.
HNK Bistra - Pandur Novska 1:0

67e minuut.
Tomašić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koljenik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorup rent richting de bal. Skorup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jauković controleert de bal met de borst. Jauković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HNK Bistra - Pandur Novska 1:1

75e minuut.
Žalac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramadža zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porović is nu in balbezit. Porović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 59%, Pandur Novska 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNK Bistra - Pandur Novska 1:1