Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragovoljac Trnje FC 12345
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranjic onderschept slim de pass. Mrković rent richting de bal. Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zećo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ljuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrković onderschept slim de pass. Mrković passt de bal zonder na te denken. Unić is nu in balbezit. Unić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - FC 12345 1:0

20e minuut.
Zadravec onderschept slim de pass. Kosmat rent richting de bal. Zadravec verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Čavrag de bal. Čavrag schiet op doel. Mrvić bokst de bal weg.

31e minuut.
Ljuca rent richting de bal. Mrković verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bonačić zijn tegenspeler op de grond. Mrković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unić wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - FC 12345 2:0

37e minuut.
Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrković rent richting de bal. Unić rent richting de bal. Mrković is nu in balbezit. Mrković draait met de bal, schiet en ... Zećo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - FC 12345 3:0

39e minuut.
Unić probeert naar een medespeler te passen. Kirin is nu in balbezit. Kirin met een sublieme pass. Mrković is nu in balbezit. Mrković draait met de bal, schiet en ... Zećo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 50%, FC 12345 50%.
Dragovoljac Trnje - FC 12345 3:0

52e minuut.
Kirin geeft een lange en hoge pass. Gudelj controleert de bal met de borst. Mrković is nu in balbezit. Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ljuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Unić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unić met een sublieme pass. Mrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gudelj is nu in balbezit. Unić verovert de bal door een tackle van achteren. Unić passt de bal zonder na te denken. Mrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Trnje - FC 12345 4:0

69e minuut.
Krčum rent richting de bal. Krčum passt de bal zonder na te denken. Ivaniš is nu in balbezit. Čavrag onderschept slim de pass. Čavrag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Veraja verovert de bal door een tackle van achteren. Veraja passt de bal zonder na te denken. Kurić geeft een lange en hoge pass. Mrković is nu in balbezit. Mrković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Trnje 36%, FC 12345 64%.
Dragovoljac Trnje - FC 12345 4:0