Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: Wolf FL Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2367
Wolf FL Dinamo Obrovac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Čupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirovina is nu in balbezit. Sirovina speelt de bal door. Riter rent richting de bal. Riter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf FL - Dinamo Obrovac 1:0

14e minuut.
Dragojević geeft de bal voor. Carević rent richting de bal. Carević geeft de bal voor. Cerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolf FL - Dinamo Obrovac 1:1

21e minuut.
Riter probeert de bal aan de voet te houden. Dragojević rent richting de bal. Dragojević probeert naar een medespeler te passen. Sirovina is nu in balbezit. Sirovina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čupić is nu in balbezit. Kolarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolarić krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kalinić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlastelica met de inworp. Sirovina rent richting de bal. Sirovina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kurabasa geeft de bal voor. Inworp. Demiček met de inworp. Sirovina rent richting de bal. Sirovina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dragojević rent richting de bal. Pralija verovert de bal door een tackle van achteren. Pralija geeft de bal voor. Cerin rent richting de bal. Cerin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čupić de bal. Simendić rent richting de bal. Simendić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf FL - Dinamo Obrovac 1:2

44e minuut.
Klungelig pakt Kolarić de bal. Dragojević is nu in balbezit. Cerin onderschept slim de pass. Cerin draait met de bal, schiet en ... Čvorak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf FL 45%, Dinamo Obrovac 55%.
Wolf FL - Dinamo Obrovac 1:2

46e minuut.
Kurabasa rent richting de bal. Demiček onderschept slim de pass. Demiček geeft een hoge lob. Riter rent richting de bal. Riter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Bratušek trapt de bal weg. Carević kopt de bal weg. Putak controleert de bal met de borst. Cerin rent richting de bal. Cerin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vlastelica rent richting de bal. Vlastelica probeert naar een medespeler te passen. Demiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiček draait met de bal, schiet en ... Paspalj probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Čupić geeft een lange en hoge pass. Kurabasa is nu in balbezit. Met opzet legt Demiček zijn tegenspeler op de grond. Demiček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf FL 52%, Dinamo Obrovac 48%.
Wolf FL - Dinamo Obrovac 1:2