Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: M O S O R Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5331
M O S O R NK Hell
Normal Tactiek AP7
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Banjeglav passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argüelles met de inworp. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Dolinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:1

3e minuut.
Duserm heeft problemen om de bal te vangen. Duserm geeft de bal voor. Marcinkiewicz kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dolinčić met een harde bal richting middenveld. Argüelles speelt de bal door. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:2

5e minuut.
Daar is Aréstegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aréstegui passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:3

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banjeglav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čerina is nu in balbezit. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz schiet op doel. Dolinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:4

21e minuut.
Lootens geeft een lange en hoge pass. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met de inworp. Peljušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejak verovert de bal door een tackle van achteren. Pejak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Pejak heeft problemen om de bal te vangen. Karoglan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:5

36e minuut.
Lazić met een snelle inworp. Aréstegui rent richting de bal. Peljušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peljušić krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lootens met een sublieme pass. Klungelig pakt Pejak de bal. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Dolinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Peljušić kopt de bal weg. Lootens controleert de bal met de borst. Lootens passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Dolinčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 72%, NK Hell 28%.
M O S O R - NK Hell 0:5

54e minuut.
Dolinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara probeert naar een medespeler te passen. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Dolinčić bokst de bal weg. Klungelig pakt Supičić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:6

57e minuut.
Lootens is nu in balbezit. Lootens geeft een lange en hoge pass. Supičić probeert de bal met de borst te controleren. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Marcinkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supičić begaat een overtreding. Marcinkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcinkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Periš de bal onder controle te krijgen. Karoglan rent richting de bal. Pejak onderschept slim de pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:7

63e minuut.
Periš geeft een hoge lob. Lootens kopt de bal weg. Klungelig pakt Pejak de bal. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Banjeglav verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Argüelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:8

65e minuut.
Peljušić speelt de bal door. Potkonjak rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel. Dolinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Dolinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pejak passt de bal met de wreef. Aréstegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Peljušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui onderschept slim de pass. Aréstegui probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Dolinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:9

77e minuut.
Lara rent richting de bal. Periš bereikt de bal nog maar net als eerste. Periš passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lootens kopt de bal weg. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:10

80e minuut.
Lazić rent richting de bal. Argüelles verovert de bal door een tackle van achteren. Argüelles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:11

87e minuut.
Pejak passt de bal zonder na te denken. Karoglan probeert naar een medespeler te passen. Lootens is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - NK Hell 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 79%, NK Hell 21%.
M O S O R - NK Hell 0:12