Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Stenjevec Wolf FL
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Zarić speelt de bal door. Šurk rent richting de bal. Riter is nu in balbezit. Šurk onderschept slim de pass. Šurk geeft de bal voor. Čvorak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Putak kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarić de bal. Zarić speelt de bal door. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft de bal voor. Cizarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Šurk bereikt de bal nog maar net als eerste. Čupić verovert de bal door een tackle van achteren. Čupić probeert naar een medespeler te passen. Sirovina rent richting de bal. Sirovina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 53%, Wolf FL 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Stenjevec - Wolf FL 0:0

70e minuut.
Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarić rent richting de bal. Pešterac is nu in balbezit. Šurk verovert de bal door een tackle van achteren. Šurk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Wolf FL 1:0

81e minuut.
Klungelig pakt Zarić de bal. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarić begaat een overtreding. Zarić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pešterac geeft een lange en hoge pass. Čupić probeert de bal aan de voet te houden. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Šurk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 40%, Wolf FL 60%.
NK Stenjevec - Wolf FL 1:0