Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: FC 12345 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2707
FC 12345 Pandur Novska
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Gudelj is nu in balbezit. Skorup rent richting de bal. Gudelj begaat een overtreding. Gudelj krijgt een gele kaart. Skorup wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skorup kan niet meer verder spelen. Sabo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pranjic is nu in balbezit. Sabo onderschept slim de pass. Sabo speelt de bal door. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koljenik zal de hoekschop nemen. Provalija rent richting de bal. Jauković is nu in balbezit. Jauković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 12345 - Pandur Novska 0:1

43e minuut.
Ljuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provalija rent richting de bal. Bonačić begaat een overtreding. Bonačić krijgt een gele kaart. Provalija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šnajder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 12345 58%, Pandur Novska 42%.
FC 12345 - Pandur Novska 0:1

48e minuut.
Rulj geeft een lange en hoge pass. Sultan rent richting de bal. Met opzet legt Čavrag zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Čavrag naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Inworp. Bonačić met de inworp. Krčum rent richting de bal. Krčum geeft de bal voor. Ferš kopt de bal weg. Kolumbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Drakul de bal. Zadravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultan is nu in balbezit. Zadravec verovert de bal door een tackle van achteren. Zadravec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 12345 62%, Pandur Novska 38%.
FC 12345 - Pandur Novska 0:1