Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obrovac Last Celtic Alliance
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalinić trapt de bal weg. Kolarić kopt de bal weg. Cerin heeft problemen om de bal te vangen. Cerin draait met de bal, schiet en ... Sekelez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pralija rent richting de bal. Maroš verovert de bal door een tackle van achteren. Maroš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kožulj de bal. Kožulj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obrovac - Last Celtic Alliance 0:1

29e minuut.
Vučković rent richting de bal. Cerin is nu in balbezit. Met opzet legt Vučković zijn tegenspeler op de grond. Cerin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obrovac 60%, Last Celtic Alliance 40%.
Dinamo Obrovac - Last Celtic Alliance 0:1

55e minuut.
Dinkić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerin is nu in balbezit. Cerin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kurabasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Maroš de bal. Maroš met een sublieme pass. Kožulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožulj schiet op doel. Bratušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obrovac 61%, Last Celtic Alliance 39%.
Dinamo Obrovac - Last Celtic Alliance 0:1