Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: DeadStar Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2821
DeadStar NK Nogometni klub
DSa1 Tactiek 523
64% Balbezit 36%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Luque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuškan is nu in balbezit. Tuškan schiet op doel. Broketa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bujaković passt de bal in één keer door. Tuškan rent richting de bal. Hunjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunjak krijgt een gele kaart. Tuškan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Rapl onderschept slim de pass. Rapl speelt de bal door. Luque probeert naar een medespeler te passen. Dlakić is nu in balbezit. Dlakić schiet op doel. Broketa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nem passt de bal in één keer door. Špar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špar speelt de bal door. Daar is Tuškan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuškan draait met de bal, schiet en ... Broketa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nem met een sublieme pass. Bujaković rent richting de bal. Bujaković passt de bal met de wreef. Dlakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlakić draait met de bal, schiet en ... Broketa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - NK Nogometni klub 1:0

40e minuut.
Daar is Poštić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujaković speelt de bal door. Zabavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškan is nu in balbezit. Tuškan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - NK Nogometni klub 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeadStar 34%, NK Nogometni klub 66%.
DeadStar - NK Nogometni klub 2:0

55e minuut.
Opsenica rent richting de bal. Bujaković onderschept slim de pass. Bujaković met een sublieme pass. Zabavnik rent richting de bal. Zabavnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Luque is nu in balbezit. Tuškan verovert de bal door een tackle van achteren. Tuškan speelt de bal door. Zabavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabavnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeadStar 44%, NK Nogometni klub 56%.
DeadStar - NK Nogometni klub 2:0