Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragovoljac Rijeka Kustošija Ludbreg
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gverić is nu in balbezit. Gverić passt de bal in één keer door. Kobeščak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeščak schiet op doel. Jocić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gverić is nu in balbezit. Čavaljuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gverić verovert de bal door een tackle van achteren. Kobeščak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeščak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Štohera is nu in balbezit. Štohera geeft de bal voor. Lazović heeft problemen om de bal te vangen. Kobeščak rent richting de bal. Kobeščak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Čavaljuga rent richting de bal. Kobeščak rent richting de bal. Gverić is nu in balbezit. Kobeščak rent richting de bal. Kobeščak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Labura heeft problemen om de bal te vangen. Kučić is nu in balbezit. Čavaljuga speelt de bal door. Obrenić rent richting de bal. Obrenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragovoljac Rijeka - Kustošija Ludbreg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Rijeka 58%, Kustošija Ludbreg 42%.
Dragovoljac Rijeka - Kustošija Ludbreg 0:1

56e minuut.
Lazović probeert naar een medespeler te passen. Velić rent richting de bal. Velić passt de bal zonder na te denken. Obrenić rent richting de bal. Obrenić haalt uit met een fantastische trap. Mika bokst de bal weg.

62e minuut.
Velić rent richting de bal. Obrenić rent richting de bal. Velić is nu in balbezit. Obrenić rent richting de bal. Obrenić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Kučić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavaljuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavaljuga speelt de bal door. Gverić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gverić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Čavaljuga met een sublieme pass. Velić is nu in balbezit. Velić passt de bal zonder na te denken. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Didak geeft de bal voor. Seidl rent richting de bal. Grgin begaat een overtreding. Grgin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragovoljac Rijeka 57%, Kustošija Ludbreg 43%.
Dragovoljac Rijeka - Kustošija Ludbreg 0:1