Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars Maksimir Orebić
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Stupac passt de bal met de wreef. Buljevački is nu in balbezit. Mahulja verovert de bal door een tackle van achteren. Mahulja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Maksimir Orebić 1:0

4e minuut.
Stupac is nu in balbezit. Nogić onderschept slim de pass. Nogić geeft de bal voor. Ćorović rent richting de bal. Ćorović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stupac is nu in balbezit. Stupac probeert naar een medespeler te passen. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja haalt uit met een fantastische trap. Nogić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Maksimir Orebić 2:0

27e minuut.
Kaleb geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čejanović met de inworp. Stupac is nu in balbezit. Stupac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kosjerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosjerina passt de bal met de wreef. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš onderschept slim de pass. Hajnoš schiet op doel. Pekarić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Maksimir Orebić 2:1

44e minuut.
Skoković kopt de bal weg. Kraljević heeft problemen om de bal te vangen. Hajnoš speelt de bal door. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FipexStars - Maksimir Orebić 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 57%, Maksimir Orebić 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - Maksimir Orebić 2:2

49e minuut.
Sudac probeert de bal met de borst te controleren. Trešin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sudac zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sudac naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Klungelig pakt Trešin de bal. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajnoš. Hajnoš krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš passt de bal zonder na te denken. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Škoti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Maksimir Orebić 2:3

74e minuut.
Krkić heeft problemen om de bal te vangen. Stupac is nu in balbezit. Stupac geeft een hoge lob. Roman speelt de bal door. Stančić geeft een hoge lob. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hajnoš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trešin. Hajnoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buljevački zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ćorović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunić. Dunić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 50%, Maksimir Orebić 50%.
FipexStars - Maksimir Orebić 2:3