Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Ludbreg NK Nogometni klub
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Politeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazović. Politeo raakt geblesseerd tijdens het duel. Politeo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poštić rent richting de bal. Poštić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hennerkes verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaternik is nu in balbezit. Kvaternik passt de bal met de wreef. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lazović kopt de bal weg. Daar is Bandalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić draait met de bal, schiet en ... Broketa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - NK Nogometni klub 1:0

27e minuut.
Hunjak geeft een hoge lob. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Ljubićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Opsenica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 55%, NK Nogometni klub 45%.
Kustošija Ludbreg - NK Nogometni klub 1:0

48e minuut.
Luque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seidl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Velić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velić geeft een hoge lob. Broketa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bandalo geeft de bal voor. Inworp. Seidl met een snelle inworp. Velić rent richting de bal. Velić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Poštić is nu in balbezit. Poštić passt de bal in één keer door. Rapl rent richting de bal. Velić onderschept slim de pass. Velić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lazović probeert naar een medespeler te passen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić onderschept slim de pass. Obrenić schiet op doel. Broketa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - NK Nogometni klub 2:0

75e minuut.
Blešić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Politeo rent richting de bal. Met opzet legt Didak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Didak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Politeo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Politeo kan niet meer verder spelen. Šlapa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bandalo probeert naar een medespeler te passen. Hunjak speelt de bal door. Šlapa rent richting de bal. Šlapa geeft de bal voor. Klungelig pakt Opsenica de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - NK Nogometni klub 2:1

81e minuut.
Lazović geeft de bal voor. Kvaternik rent richting de bal. Kvaternik probeert naar een medespeler te passen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel. Jocić bokst de bal weg.

86e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Hunjak verovert de bal door een tackle van achteren. Hunjak speelt de bal door. Daar is Šlapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlapa geeft de bal voor. Jocić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 55%, NK Nogometni klub 45%.
Kustošija Ludbreg - NK Nogometni klub 2:1