Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3086
DPC Maksimir Orebić
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Buljevački probeert naar een medespeler te passen. Dominić rent richting de bal. Paravinja begaat een overtreding. Paravinja krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Krkić passt de bal met de wreef. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov passt de bal zonder na te denken. Pipić rent richting de bal. Pipić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Buljevački speelt de bal door. Lepur is nu in balbezit. Lepur passt de bal met de wreef. Daar is Vuletin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuletin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krkić verovert de bal door een tackle van achteren. Krkić met een sublieme pass. Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mraz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambulić met een snelle inworp. Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krkić onderschept slim de pass. Krkić probeert naar een medespeler te passen. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buljevački passt de bal in één keer door. Dominić rent richting de bal. Dominić geeft de bal voor. Ćorović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DPC - Maksimir Orebić 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DPC 57%, Maksimir Orebić 43%.
DPC - Maksimir Orebić 0:1

68e minuut.
Bračanov passt de bal met de wreef. Daar is Buljevački, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuletin rent richting de bal. Vuletin schiet op doel. Roman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Jurac geeft een lange en hoge pass. Krkić kopt de bal weg. Bračanov rent richting de bal. Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš draait met de bal, schiet en ... Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pipić is nu in balbezit. Pipić probeert naar een medespeler te passen. Vuletin met een sublieme pass. Šverko rent richting de bal. Šverko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DPC 51%, Maksimir Orebić 49%.
DPC - Maksimir Orebić 0:1