Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniori Lučko FipexStars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Radočaj probeert de bal met de borst te controleren. Stupac rent richting de bal. Gvardiol is nu in balbezit. Stupac onderschept slim de pass. Stupac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Radočaj kopt de bal weg. Kosjerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Smječanin verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarin is nu in balbezit. Lazarin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Trešin rent richting de bal. Radočaj verovert de bal door een tackle van achteren. Radočaj passt de bal met de wreef. Smječanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smječanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniori Lučko - FipexStars 1:0

21e minuut.
Lazarin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulajić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniori Lučko 33%, FipexStars 67%.
Juniori Lučko - FipexStars 1:0

51e minuut.
Mešter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čejanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pamučina is nu in balbezit. Mahulja verovert de bal door een tackle van achteren. Stupac is nu in balbezit. Stupac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juniori Lučko - FipexStars 1:1

71e minuut.
Kosjerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Daar is Smječanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smječanin schiet op doel. Pekarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Škoti rent richting de bal. Škoti speelt de bal door. Bulajić probeert de bal aan de voet te houden. Radočaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniori Lučko 37%, FipexStars 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juniori Lučko - FipexStars 1:1