Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars DPC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić verovert de bal door een tackle van achteren. Stančić probeert naar een medespeler te passen. Mahulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahulja draait met de bal, schiet en ... Zekanović bokst de bal weg. Čejanović is nu in balbezit. Čejanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lepur rent richting de bal. Kosjerina verovert de bal door een tackle van achteren. Lepur maakt een afschuwelijke overtreding. Lepur krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac speelt de bal door. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja haalt uit met een fantastische trap. Spaćal onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spaćal met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karačić met een snelle inworp. Stančić geeft een lange en hoge pass. Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mahulja de bal. Zekanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - DPC 1:0

22e minuut.
Lepur onderschept slim de pass. Kosjerina rent richting de bal. Lepur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lepur krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Stupac kopt de bal weg. Mahulja probeert de bal aan de voet te houden. Jurac rent richting de bal. Mahulja onderschept slim de pass. Mahulja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stančić kopt de bal weg. Mraz rent richting de bal. Mraz met een sublieme pass. Mahulja rent richting de bal. Mahulja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Karačić probeert naar een medespeler te passen. Vuletin rent richting de bal. Dunić rent richting de bal. Vuletin onderschept slim de pass. Vuletin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stupac onderschept slim de pass. Stupac passt de bal in één keer door. Mahulja rent richting de bal. Mahulja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spaćal de bal onder controle te krijgen. Zekanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lognar rent richting de bal. Lognar met een sublieme pass. Stajković rent richting de bal. Šverko verovert de bal door een tackle van achteren. Šverko geeft de bal voor. Pekarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vuletin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FipexStars - DPC 1:1

37e minuut.
Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaćal onderschept slim de pass. Bračanov geeft een lange en hoge pass. Vuletin rent richting de bal. Vuletin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karačić speelt de bal door. Škoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vuletin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 48%, DPC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - DPC 1:1

51e minuut.
Karačić is nu in balbezit. Karačić passt de bal in één keer door. Lognar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac haalt uit met een fantastische trap. Zekanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Stupac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponjan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kosjerina kopt de bal weg. Paravinja rent richting de bal. Paravinja geeft de bal voor. Šverko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverko haalt uit met een fantastische trap. Pekarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lognar is nu in balbezit. Ponjan onderschept slim de pass. Ponjan probeert naar een medespeler te passen. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja draait met de bal, schiet en ... Zekanović bokst de bal weg.

72e minuut.
Mahulja rent richting de bal. Ponjan rent richting de bal. Mahulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponjan haalt uit met een fantastische trap. Zekanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jurac rent richting de bal. Jurac geeft een lange en hoge pass. Stančić met een sublieme pass. Mahulja rent richting de bal. Mahulja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mraz rent richting de bal. Stančić is nu in balbezit. Stančić probeert naar een medespeler te passen. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja haalt uit met een fantastische trap. Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 31%, DPC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - DPC 1:1