Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Opuzen Nk Lovric
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kezić passt de bal in één keer door. Borović rent richting de bal. Sladoled tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Stunja geeft de bal voor. Borović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sladoled. Sladoled krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Faričić verovert de bal door een tackle van achteren. Faričić speelt de bal door. Sovulj met een sublieme pass. Medan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Babić verovert de bal door een tackle van achteren. Babić passt de bal met de wreef. Medan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovulj is nu in balbezit. Sovulj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - Nk Lovric 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Opuzen 42%, Nk Lovric 58%.
Torcida Opuzen - Nk Lovric 0:1

54e minuut.
Sovulj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kezić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kezić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Babić met een snelle inworp. Sovulj is nu in balbezit. Stunja onderschept slim de pass. Sovulj rent richting de bal. Sovulj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - Nk Lovric 0:2

73e minuut.
Sovulj is nu in balbezit. Sovulj probeert naar een medespeler te passen. Medan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šimundža de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - Nk Lovric 0:3

78e minuut.
Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev rent richting de bal. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Jahura probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Borović heeft problemen om de bal te vangen. Sladoled bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoled geeft een lange en hoge pass. Pobar rent richting de bal. Pobar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - Nk Lovric 1:3

84e minuut.
Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Šupić de bal. Resnik rent richting de bal. Resnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Opuzen 52%, Nk Lovric 48%.
Torcida Opuzen - Nk Lovric 1:3