Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maksimir Orebić NK Nogometni klub
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Hunjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapl probeert naar een medespeler te passen. Poštić heeft problemen om de bal te vangen. Rapl rent richting de bal. Rapl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Krkić met een sublieme pass. Sudac is nu in balbezit. Blešić begaat een overtreding. Sudac raakt geblesseerd tijdens het duel. Skoković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lambulić met een snelle inworp. Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović rent richting de bal. Ćorović draait met de bal, schiet en ... Luque controleert de bal met de borst. Broketa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kaleb rent richting de bal. Kaleb geeft een lange en hoge pass. Hennerkes heeft problemen om de bal te vangen. Ćorović rent richting de bal. Ćorović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksimir Orebić 54%, NK Nogometni klub 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maksimir Orebić - NK Nogometni klub 0:0

48e minuut.
Bandalo met een sublieme pass. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš draait met de bal, schiet en ... Broketa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hajnoš rent richting de bal. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque probeert naar een medespeler te passen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Krkić speelt de bal door. Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš passt de bal zonder na te denken. Ćorović rent richting de bal. Ćorović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bandalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Rapl de bal. Rapl passt de bal in één keer door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - NK Nogometni klub 0:1

85e minuut.
Kvaternik met de inworp. Rapl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapl passt de bal met de wreef. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Črnila bokst de bal weg.

88e minuut.
Hennerkes onderschept slim de pass. Krkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hennerkes raakt geblesseerd tijdens het duel. Hennerkes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - NK Nogometni klub 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksimir Orebić 54%, NK Nogometni klub 46%.
Maksimir Orebić - NK Nogometni klub 0:2