Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars DeadStar
Normal Tactiek DSa1
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Bujaković probeert naar een medespeler te passen. Dlakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlakić met een sublieme pass. Tuškan rent richting de bal. Tuškan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dlakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlakić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlakić rent richting de bal. Dlakić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 65%, DeadStar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - DeadStar 0:0

47e minuut.
Zabavnik is nu in balbezit. Zabavnik geeft de bal voor. Daar is Kosjerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuškan verovert de bal door een tackle van achteren. Tuškan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabavnik is nu in balbezit. Zabavnik passt de bal met de wreef. Tuškan rent richting de bal. Tuškan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trešin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabavnik rent richting de bal. Zabavnik passt de bal met de wreef. Tuškan rent richting de bal. Tuškan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dlakić verovert de bal door een tackle van achteren. Dlakić met een sublieme pass. Karačić is nu in balbezit. Tuškan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Škoti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuškan bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoti begaat een overtreding. Tuškan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuškan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pekarić trapt de bal weg van het doel. Tuškan kopt de bal weg. Trešin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabavnik rent richting de bal. Zabavnik draait met de bal, schiet en ... Pekarić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zabavnik zal de hoekschop nemen. Škoti heeft problemen om de bal te vangen. Tuškan is nu in balbezit. Tuškan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 67%, DeadStar 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - DeadStar 0:0