Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Ludbreg Specijalci Komiža
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Velić heeft problemen om de bal te vangen. Klimenta onderschept slim de pass. Klimenta probeert naar een medespeler te passen. Jovanić rent richting de bal. Jovanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gugolj passt de bal in één keer door. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavaljuga rent richting de bal. Jovanić verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lakner trapt de bal weg van het doel. Lazović kopt de bal weg. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Batinica geeft een hoge lob. Ledenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horvatek. Horvatek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 46%, Specijalci Komiža 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kustošija Ludbreg - Specijalci Komiža 0:0

49e minuut.
Gugolj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazović. Gugolj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gugolj met een snel genomen vrije trap. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Specijalci Komiža 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Lazović de bal. Pjanović speelt de bal door. Basta rent richting de bal. Jovanić onderschept slim de pass. Jovanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crljenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledenko. Ledenko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lazović kan de bal niet met de borst controleren. Velić rent richting de bal. Velić passt de bal in één keer door. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Korade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 37%, Specijalci Komiža 63%.
Kustošija Ludbreg - Specijalci Komiža 0:1