Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Nk Lovric Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2814
Nk Lovric DPC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Faričić verovert de bal door een tackle van achteren. Faričić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jurac de bal onder controle te krijgen. Medan rent richting de bal. Medan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - DPC 1:0

17e minuut.
Bračanov kopt de bal weg. Lilić rent richting de bal. Bartulić verovert de bal door een tackle van achteren. Duilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sovulj rent richting de bal. Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov speelt de bal door. Duilo is nu in balbezit. Duilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jurac is nu in balbezit. Medan is nu in balbezit. Jurac verovert de bal door een tackle van achteren. Sovulj is nu in balbezit. Sovulj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sovulj kopt de bal weg. Jurac controleert de bal met de borst. Medan onderschept slim de pass. Medan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - DPC 2:0

36e minuut.
Duilo draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Milisav trapt de bal weg. Sovulj rent richting de bal. Sovulj draait met de bal, schiet en ... Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Lovric 63%, DPC 37%.
Nk Lovric - DPC 2:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faričić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bračanov rent richting de bal. Sovulj onderschept slim de pass. Sovulj passt de bal met de wreef. Zekanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić speelt de bal door. Šerović met een sublieme pass. Sovulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovulj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - DPC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Lovric 51%, DPC 49%.
Nk Lovric - DPC 3:0